m

Kdo smo?

Pizza je življenje. In življenje je lepo! Z okusno sodobno napolitansko pizzo na tvojem krožniku, pa skoraj ne more biti bolje. Se strinjaš?

Zakaj je naša pizza tako noro GUD? Ker je takšna kot življenje. Vedno preseneča! Našo pizzerijo najdete v pokritem delu tržnice v Ljubljanskem BTC-ju, kjer smo obkroženi z vedno pisano in svežo ponudbo najboljših lokalnih sestavin za noro GUD pizze. Tam se vedno najde navdih za novo kombinacijo dodatkov na pizzi, zato vas bomo vselej presenetili z novimi okusi.

Ta’ GUD po napolitansko.Naše pizze so narejene s testom iz odličnih mok, ki zori 48 ur in predstavlja omamno okusno osnovo naših modernih pizz. Uporabljamo izključno moke iz pridelanih žit, najbolj okusne paradižnike izbranih sort, ki so zrasli pod vročim sredozemskim soncem, sveže mlečne proizvode lokalnih kmetij kot tudi avtentične sire iz italijanske pokrajine Campania od koder prihaja naša kremasta mozzarella. Zraven z ljubeznijo dodajamo sveže, lokalne in sezonske sestavine, ki na naše pizze vedno prinašajo svežino in vas presenetijo z novostmi v naši ponudbi. Naše pizze pečemo v prav posebni peči, kjer temperatura dosega tudi preko 400°C, kar daje pizzi prepoznavno zapečeno hrustljavo skorjo z mehurji in mehko ter zračno sredico. Saj po lepo pečenem testu se dobra pizza pozna.

Kaj več, kot GUD pizzo, bi še želeli? Imamo tudi to. Če je za vas cela pizza prevelik zalogaj, vam z veseljem postrežemo s posameznimi kosi in celo vrsto super okusnih nadevanih fokač. In če se ne morete odločiti? Ni problema! Le pogumno pridite in pokukajte v kuhinjo. V naši pizzeriji si lahko ogledate celoten postopek priprave pizz in če se želite preizkusiti v peki, vam zaupamo in za domov zapakiramo tudi recept. Saj vendar ljubimo pizze in ljubezen je treba deliti.

Se vidimo in GUD appetit!

u

find

don peppe’s
location near

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tincidunt, nisl et aliquet molestie, mi orci tincidunt velit.

    Or call us and order in:

    +381 065 666 6666

    en_USEnglish

    Prijavi se na Ta'GUD e-novice in pridobi 10% popusta pri prvem obisku!

    Preverite e-mail sporočilo v katerem je QR koda s popustom.